Ostrá Omáčka k MASU

Čas přípravy: 20 min

zpět

Ostrá Omáčka k MASU

Do připraveného hrnce s vodou přidáme prolisovaný česnek, sladký kečup, worcesterskou omáčku, chilli koření, 8 feferónek, ocet, špetku hřebíčku, očištěnou, nadrobno nakrájenou cibuli, vaříme asi 15 minut na mírném ohni. Hotovou omáčku dle chuti osolíme, opepříme. Omáčku podáváme k různě upravenému masu. Pozor! hodně ostré takzvaně pro plechové huby :o)

počet příspěvků: 0
poslední příspěvek:
Hodnocení:

Zadávat příspěvky do diskuze a hodnotit recept mohou jen registrovaní uživatelé. Založit nový účet

Kostelecké uzeniny Vodňanské kuře

Nákupní seznam

Ostrá Omáčka k MASU

1. 8 feferónek

2. 3 stroužky česneku

3. 2 lžíce octa

4. 2 lžíce worcesterské omáčky

5. 1 hrneček sladkého kečupu

6. 1 lžička chilli koření

7. 1 cibule

8. sůl

9. mletý pepř dle chuti

10. roztlučený hřebíček

11. 400 ml vody

vytisknout poslat přes sms