Pálivé plátky z vepříka

Pálivé plátky z vepříka

1 paprička - ostré

Nejprve smícháme všechny suroviny a maso naložíme. Ideální je přes noc, ale v případě nouze postačí i jedna hodina. Maso vložíme na rozpálený gril a grilujeme po obou stranách dozlatova. Nezapomeneme potírat marinádou. Hotové maso na chvíli odložíme, pokapeme ještě jednou černým pivem a servírujeme. Nejlépe chutná s čerstvým salátem a pečivem.

počet příspěvků: 0
poslední příspěvek:
Hodnocení:

Zadávat příspěvky do diskuze a hodnotit recept mohou jen registrovaní uživatelé. Založit nový účet

Krahulík Kostelecké uzeniny

Nákupní seznam

Pálivé plátky z vepříka

1. 4 vepřové plátky o síle 1 cm

2. 1 lžička kremžské hořčice

3. 1 lžička chilli koření

4. 1 špetka soli

5. 5 lžic černého piva

6. 1 lžíce sójové omáčky (nejlépe typu tamari, ne ty levné napodobeniny za pár korun)

7. 3 lžíce oleje

vytisknout poslat přes sms